Un nou rector la Universitatea Româno-Germană din Sibiu. După modelul ULBS, fostul rector devine președinte al Universității

Conf.univ.dr. Elisabeta Boțian a fost aleasă, ieri, în funcția de rector al Universității Româno-Germane din Sibiu. După încetarea mandatului său de rector, Gheorghe Bichicean va deveni președinte al Universității.

Elisabeta Boțian

Elisabeta Boțian

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, ieri, 18 februarie, au avut loc alegerile pentru funcția de rector în cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu. În această funcție a fost aleasă conf.univ.dr. Elisabeta Boțian, unic candidat la alegeri, respectiv actualul decan al Facultății de Drept și Științe Administrative.

Mandatul actualului rector, prof.univ.dr. dr.h.c. Gheorghe Bichicean, încetează în data de 27 martie, dată până la care se așteaptă confirmarea noului rector ales de la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

„Totodată, menționăm și faptul că Senatul universitar nou ales al Universității Româno-Germane din Sibiu a ales în funcția de Președinte al său pe doamna prof.univ.dr. Hortensia Gorski.

În conformitate cu Carta universitară, după predarea mandatului de rector, domnul prof.univ.dr. dr.h.c. Gheorghe Bichicean devine Președinte al Universității Româno-Germane din Sibiu”, a precizat Bianca Luță, referent marketing

DSC_0356


Citește mai mult:

One Comment

  1. vagilia popescu says:

    Doamna Botian merita pe deplin aceasta functie. Felicitari si succes !!!
    Si pensionaru ala caschetar de bichicean ce mai vrea? Nu-i ajunge cat o furat de la universitate ??? un analfabet !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*