Un tânăr de 23 de ani fără permis a făcut prăpăd pe un drum, după o urmărire cu poliţia

Polițiștii din Agnita, în timp ce supravegheau traficul pe DJ 106, în Hosman, au încercat, noaptea trecută, să oprească un șofer.

Întrucât șoferul autoturismului și-a continuat deplasarea, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii până la intrarea în municipiul Sibiu, unde mai multe echipaje de polițiști și jandarmi au blocat partea carosabilă.

La vederea blocajului forțelor de ordine, în zona intersecției cu strada Podului, șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara șoselei și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat stradal și cu un gard din beton.

În același timp, din cauza manevrelor bruște efectuate de către șoferul autoturismului urmărit, polițistul care conducea autospeciala aflată în urmărire a virat brusc la stânga și a lovit o bordură.

În urma evenimentului a rezultat rănirea unui pasager din mașina urmărită, un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu.

Niciunul dintre polițiștii aflați în autospecială nu a suferit vătămări corporale.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Din primele verificări efectuate de către polițiști a rezultat faptul că șoferul autoturismului urmărit, un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea Hosman, nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

S-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale pentru conducere fără permis.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*