Un test reușit pentru Sibiu Rally Team

Weekend-ul trecut, Sibiul a găzduit o competiție inedită pentru România. A fost un raliu neoficial care a respectat, însă toate regulile unei competiții oficiale. Echipa Sibiu Rally Team s-a prezentat la start cu două echipaje.

startVeteranul” și conducătorul echipei, Dan Magoș, a concurat alături de copilotul tradițional Dragoș Ghigolea, iar VTM-istul Gabi Miclăuș l-a avut în dreapta pe unul din mecanicii echipei, Marius Popescu.

“Pot spune ca a fost un antrenament cu public reusit. «Setea» sibienilor pentru motorsport și în special pentru raliuri este foarte mare. S-a văzut că anul acesta a lipsit Raliul Sibiului. Public mult, atât pe Păltiniș, cât și pe Transfăgărășan. Sunt deosebit de încântat de noua achiziție – Suzuki Ignis – o mașină care este mult mai pe placul meu. Cred că daca era un raliu adevărat puteam obține rezultate bune la grupa noastră. În schimb, un mare bravo merită Gabi Miclăuș care a venit la start cu o Dacie 1410 sport hybrid. Locul 2 obținut în ziua a doua a demonstrat că munca lui Gabi nu a fost în zadar”, a declarat Magoș.

Anul sportiv se încheie aici, urmează o pauză lungă în care mașinile vor intra în reconstrucție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*