Unde pot fi văzute spectacolele din cadrul ediţiei speciale #FITSonline

Spectacolele şi evenimentele din cadrul ediţiei speciale #FITSonline sunt difuzate gratuit, subtitrate în limbile română şi engleză, exclusiv pe site-ul festivalului www.sibfest.ro/fits-online şi pe pagina de Facebook FITS, subtitrat doar în limba română.

Pe site-ul festivalului, sunt integrate, în prima pagină a site-ului, două transmisiuni diferite, care pot fi vizionate la alegere, prin simpla apăsare a butonului play:

– Spectacole #FITSonline 2020 – dedicat spectacolelor din programul festivalului. Programul transmisiilor de pe acest canal începe la ora 12:00, în fiecare zi, şi continuă până la miezul nopţii, când toate evenimentele din ziua încheiată sunt redifuzate până a doua zi la ora 12:00. O dată încheiată transmisia unui eveniment, acesta nu va mai putea fi revizionat.

– Evenimente speciale #FITSonline 2020 – dedicat conferinţelor speciale, evenimentelor pentru copii din cadrul secţiunii FITS for KIDS, Bursei de Spectacole de la Sibiu, Platformei Internaţionale de Cercetare Doctorală în Artele Spectacolului şi Management Cultural şi conferinţelor Therme Forum. Teatru şi Arhitectură. Programul transmisiilor de pe acest canal începe la ora 9:30 cu pauze între evenimentele difuzate

Spectatorii care întâmpină probleme în accesarea online a transmisiunilor din cadrul festivalului au la dispoziţie numărul de telefon 0728 048 830, apelabil în fiecare zi de festival, între orele 9:00 şi 00:00.


DUMINICĂ, 14 iunie

*Ora 13:00: Cătălin Ştefănescu în dialog cu Denis O’Hare – conferinţe speciale

*Ora 13:30: Brenda Angiel Aerial Dance Company – „8cho, aerial tango”, coregrafia Brenda Angiel (dans)

*Ora 16:30: Contemporary Legend Theatre -„Metamorfoza”/”Metamorphosis”, regia Wu Hsing-kuo (teatru)

*Ora 20:00: Thalia Theater Hamburg – „Singur în Berlin”/”Alone in Berlin”, regia Luk Perceval (teatru), partea I

*Ora 22:00: Compagnie Bilbobasso – „Le Bal des Anges”, un spectacol de Delphine Dartus & Herve Perrin (stradă)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*