Uniunea Salvați România speră la două mandate de parlamentar în județul Sibiu

Preşedintele filialei judeţene Sibiu a Uniunii Salvaţi România (USR), Raluca Amariei, speră ca organizaţia să obţină două mandate de parlamentar la alegerile din decembrie. La Sibiu s-a aflat astăzi Clotilde Armand, unul dintre membrii marcanți ai noii formațiuni politice.

„Eu sunt foarte optimistă şi pe judeţul Sibiu sper la o cifră care să depăşească 15 procente. Eu nu voi candida, dar vom avea cu siguranţă parlamentari din Sibiu. Eu sper la doi”, a declarat Raluca Amariei, într-o conferinţă de presă. Deocamdată, opt membri USR Sibiu şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile parlamentare, potrivit liderului filialei judeţene. Lista de candidaţi urmează să fie prezentată cel târziu duminica viitoare, a mai precizat Amariei.

Membrii și simpatizanții USR Sibiu au discuta programul partidului și strategia de campanie, astăzi, cu Clotilde Armand, fost candidat USB la Primăria Generală a Capitalei și actual consilier local al USR la Sectorul 1 din Bucureşti. Întâlnirea a avut loc la librăria Erasmus. Cu prilejul aceleiași conferințe de presă, Clotilde Armand a anunțat că pe listele USR vor candida, la alegerile parlamentare din decembrie, cel puțin trei miniștri și secretari de stat din actualul cabinet al lui Dacian Cioloș. Unul dintre ei este chiar sibian. „Nu pot să vă spun, vor fi mai multe persoane. Miniștri, secretari de stat vor fi, probabil, cel puțin trei. Avem deja unul sigur, care și-a dat demisia, domnul Manuel Costescu, care este din Sibiu”.

Clotilde Armand s-a întâlnit astăzi cu membrii și simpatizanții USR Sibiu

Clotilde Armand s-a întâlnit astăzi cu membrii și simpatizanții USR Sibiu

Președintele USR, Nicușor Dan, l-a prezentat miercuri pe secretarul de stat Manuel Costescu, care a demisionat din funcție, ca fiind primul pe lista de candidați ai USR la parlamentare pentru Camera Deputaților în circumscripția Diaspora.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*