UNPR a pregătit candidați pentru toate localitățile județului Sibiu

Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), Florin Staicu, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că partidul are candidaţi pregătiţi în toate localităţile judeţului, însă, deocamdată, nu s-a luat nicio decizie în privinţa acestora.

Florin STAICU

Florin STAICU

Staicu a mai precizat că UNPR Sibiu nu s-a decis dacă continuă sau nu colaborarea cu PSD, despre care afirmă însă că este „foarte bună”. „În privinţa relaţiei cu PSD, (…) avem o colaborare foarte bună şi la nivelul judeţului Sibiu şi la nivelul municipiului Sibiu cu PSD şi aşteptăm o decizie luată la nivel central în privinţa participării la alegerile locale din acest an. Fie vom participa pe liste comune împreună cu PSD, fie separat. Organizaţia judeţeană a UNPR şi-a pregătit candidaţi în toate localităţile judeţului”, a arătat Staicu.

Acesta a mai spus că UNPR va încerca să obţină la alegerile locale, „un rezultat cât mai aproape de ţinta stabilită de UNPR la nivel central, de 10 %”. (AGERPRES)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*