UPDATE FOTO VIDEO Bebeluș de 5 săptămâni ABANDONAT pe câmp în Șeica Mare. A fost găsit de angajații primăriei!

UPDATE: Cazul a ajuns în aenția polițiștilor, care au sesizat și DGASPC-ul. Fetița, în vârstă de 5 săptămâni, a rămas internată în spital. Reprezentanții SAJ, care au preluat bebelușul de la postul de Politie din Axente Sever, spun că starea micuței era relativ bună.

Video: Nicolae Ș.

”Azi, 7 martie a.c., în jurul orei 09.30, un bărbat a sesizat polițiștii Postului de Poliție Șeica Mare cu privire la faptul că a găsit un copil mic, într-un șanț de pe marginea DJ 141A, la intrarea în localitatea Boarta.

La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o fetiță de vârstă fragedă, mama acesteia fiind identificată și depistată în foarte scurt timp. Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani, din localitatea Târnava.

Mama și fiica au fost transportate la Spitalul Municipal Mediaș, fetița în vârstă de 5 săptămâni rămânând internată.

Reprezentanții DGASPC au fost anunțați cu privire la cele constatate de către polițiști, care au declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat o anchetă penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de abandon de familie și rele tratamente aplicate minorului.”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Reprezentanții SAJ spun că bebelușul este teafăr. ”Agenții de Politie sosiți și ei la fata locului au transportat fetita la postul de Politie din Axente Sever, unde Ambulanta trimisă de la Mediaș a găsit o fetita de 5 săptămâni.
Starea medicala a fetiței era relativ bună, fără mărci vizibile traumatice și fără semne de hipotermie.
Echipajul SAJ a transportat fetița la Pediatrie Mediaș pentru investigații suplimentare, ”, spune As. medical pr. Vasile Scridon, din cadrul SAJ Sibiu.

Caz REVOLTĂTOR în Șeica Mare. Angajații Primăriei au găsit în această dimineață un bebeluș abandonat pe câmp, în Șeica Mare la intrarea în Boarta. În scurt timp a fost gășită și mama micuței, care a recunoscut că l-a abandonat și că nu îl mai vrea.

Foto: Nicolae Ș.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Angajații Primăriei Șeica Mare care s-au deplasat în această dimineață la ieșirea din Șeica Mare spre Calvaser, pentru a efectua lucrări în zona denumită popular ”în Bortă” au găsit pe câmp un bebeluș de 6 luni, proaspăt abandonat pe câmp. Din fericire micuțul nu prezenta răi și părea sănătos.

”Angajații primăriei care au mers în această dimineață pentru efectuarea unor lucrări la intrarea în Șeica Mare, în Boartă, au găsit copilul pe câmp. În jurul orei 9 și ceva. Mare noroc că au ajuns ei acolo înaintea vreunul animal, sau înainte ca bebelușul să sufere din cauza frigului! A fost anunțată imediat Poliția, iar în drum spre sat angajații primăriei au întâlnit și mama copilului. Este vorba de o tânără de 18-20 ani, din Târnava, care a recunoscut că a abandonat bebelușul deoarece nu îl mai vrea, că o bate concubinul, care e din sat. Tot ce știu e că bebelușul a fost transportat la spital, pentru analize, Poliția a demarat cercetările în acest caz iar Compartimentul Asistență Socială din cadrul Primăriei a demarat, de asemenea, o anchetă în acest caz”, povestește Nicolae Șușa, primarul comunei Șeica Mică.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*