„Upgrade” la Primărie

Noul administrator public al municipiului Sibiu este Ioana Leca (foto), economista care în ultimii ani a ocupat postul de director economic al Primăriei Sibiu. Leca își va începe activitatea în noua funcție peste câteva zile.

Începând din 2 mai, Primăria Sibiu va avea un administrator public, în persoana Ioanei Leca, potrivit unui comunicat de presă al municipalității. „Postul a fost ocupat în urma unui examen pe care administratorul public al municipalității l-a promovat cu 98,83 puncte din 100 posibile. Conform fișei postului, administratorul public va avea atribuții de coordonare a serviciilor cu activitate în domeniul economic și tehnic”, a precizat Mirela Gligore, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Sibiu.

Ioana Leca este licențiată în științe economice și științe juridice, obținând și titlul de doctor în științe economice. În perioada 2005-2014, a fost șeful biroului care se ocupă cu modernizarea străzilor din fondurile împrumuturilor contractate de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Din 2014, deține funcția de director executiv în cadrul Direcției Economice a Primăriei Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*