USR și-a inaugurat o filială la Mediaș

Partidul Uniunea Salvați România are acum filială și în municipiul Mediaș.

Ieri, în cadrul Adunării Generale USR Mediaș, au fost aleși membrii biroului de conducere din cei zece membri fondatori, Claudiu Mureșan, președinte și doi vicepreședinți, Teodor Jiga și Ionuț Preda.

„USR-ul reprezintă soluția clară pentru cei nemulțumiți de actuala clasă politică”

„Implicarea mea în politică se concretizează pentru că vreau altceva de la clasa politică. Cred că am ajuns la vârsta la care pot oferi mai mult societății și consider că pot aduna alături de mine prieteni cu același mod de gândire, oameni care până acum au stat deoparte, oameni care cred că în România se poate face și un alt fel de politică, bazată pe respect și pe diplomația cu care trebuie să tratăm partenerul politic. Cred că pe eșichierul politic românesc, pe scena politică românească, USR-ul reprezintă soluția clară pentru cei nemulțumiți de actuala clasă politică. Vrem să gândim lucrurile împreună, încercând să respirăm aer curat în politica din România. Noi încercăm să facem asta în Mediaș și sperăm să reușim”, a declarat Claudiu Mureșan.

Claudiu Mureșan are 47 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice București și un program MBA management organizat de ASE București și CNAM Paris, are peste 25 de ani experiență în domeniul economic-financiar și în management, iar în prezent este manager general la Classman Bitech SRL Mediaș.

Președintele și membrii Biroului Local USR Mediaș au fost aleși pentru un mandat de șase luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*