USR Sibiu: „Ceea ce oferă PSD Sibiu cetățenilor considerăm a fi doar praf în ochi.” (CP)

PSD este “exemplar” în consolidarea relațiilor cu propriul electorat, chiar și atunci când, aflat in expectativa “marii rotative”, are în mână toate instrumentele necesare pentru a ușura traiul românilor.

Se pare că cei de la PSD Sibiu au în mână chiar și instrumente medicale…

Dacă situația românilor din aceste zile n-ar fi de plâns, cu siguranță ar fi de râs!

Partidul Social Democrat ne anunță cu surle și trâmbițe că oferă consultații gratuite oftalmologice. Unde? Evident la sediul PSD.

Oricât de „poleită” cu bune intenții pare a fi această acțiune, nu avem cum să nu ne întrebăm dacă este legal să se efectueze consultații medicale într-un sediu de partid, pentru că așa anunța comunicatul din presa locală.

Suntem tare curioși cum “văd“ cei care veghează asupra implementării standardelor de practică medicală sau a cerințelor privind echipamentele medicale, și ne vom adresa în acest sens și forurilor competente.

Acțiunile de screening oftalmologic sunt departe de a fi consultații de specialitate, acestea din urmă putând fi efectuate doar în cabinete medicale acreditate.

În concluzie, ceea ce oferă PSD Sibiu cetățenilor considerăm a fi doar “praf în ochi”, dar un lucru e cert: PSD Sibiu încalcă legea sub pretextul preocupării pentru binele public și de dragul alegerilor ce vor veni!

Filiala locala USR SIBIU

Tags: , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*