USR Sibiu, printre primele cinci organizații din țară ca performanță electorală

Uniunea Salvați România (USR) va avea probabil 43 de reprezentanți în Parlament, dintre care 30 de deputați și 13 senatori, a anunțat, azi, într-o conferință de presă, Cristian Ghinea, candidat din partea formațiunii. Unul dintre deputați va fi, cu siguranță, sibianul Dan Barna.

Dan Barna

Cristian Ghinea a adăugat că este vorba de un număr de opt deputați în București, dar vor fi reprezentate și județele Timiș, Brașov, Cluj.

Ghinea a remarcat „scorul foarte bun” al USR în București, adăugând că în câteva județe și mari centre universitare partidul a făcut o „figură frumoasă”: Cluj (15%), Sibiu, Brașov, Timiș (14%), Iași (9,6%). În opinia sa, scoruri bune au fost obținute și în județe precum Prahova (8,6%), Maramureș (7,3%), Galați (7,8%), Constanța.

„Practic sunt județe industriale unde avem o populație urbană mai mare și care a fost deschisă ofertei noastre. (…) Grupul parlamentar al USR are în componență niște oameni extraordinari care chiar vor schimba modul în care Parlamentul funcționează, (…) oameni care au demonstrat performanță ca implicare civică înainte de a intra în politică și care efectiv vor face asta și în Parlament”, a susținut Ghinea, citat de Agerpres.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*