Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va crește la 40 de lei. De când se aplică măsura

Au fost începute demersurile pentru majorarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei, măsura urmând să se aplice de la 1 iulie, anunță premierul Nicolae Ciucă.

 

Foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă anunţă că s-au început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei, măsura urmând să se aplice de la 1 iulie.

„Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei şi ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a informat premierul.

El a arătat că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluţii pentru a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.

„Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuinţă în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiţi pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier şi alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a mai spus el, pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*