Vesel Limaj: „Sunt un fotbalist «box to box»“

FC Hermannstadt a anunțat oficial transferul mijlocașului german Vesel Limaj. În vârstă de 26 de ani, acesta vine de la KF Tirana (Albania), echipă pentru care a bifat 14 meciuri în prima parte a sezonului și a înscris un gol. Poate juca oriune la centrul terenului, inclusiv playmaker sau închizător.

foto: captura video: FCH

„Bine ai venit la FCH, Vesel Limaj!

Vesel Limaj este un mijlocaș central german, în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost format la grupele de copii și juniori de la echipe foarte cunoscute din Germania, cum sunt Energie Cottbus și Hamburger SV. Pe CV-ul său se mai regăsesc SV Horn(Austria), FK Bylis, FK Kukesi și KF Tirana (Albania), echipă pentru care a bifat 14 meciuri în prima parte a sezonului și a înscris un gol. Vesel are în palmaresul său un titlu de campion și o Super Cupă a Albaniei cu KF Tirana și o Cupă a Albaniei cu FK Kukesi. Fotbalistul german este cotat la suma de 300.000 euro pe site-urile de specialitate și a semnat pentru un sezon și jumătate cu FCH.

Vesel Limaj va purta tricoul cu numărul 10“, a transmis FC Hermannstadt.

„E prima dată când vin în România și în Sibiu. Am jucat împotriva FCH într-un meci amical și este un club foarte interesant. Am văzut Stadionul Municipal Sibiu, condițiile sunt foarte bune. Îmi place să joc număr 8 sau 10, dar pot să joc și număr 6. Sunt un fotbalist „box to box“. Îmi place să joc (oriunde), dar cred că sunt mai mult un fotbalist ofensiv. Vreau să dau ce am mai bun pentru club. Vreau să ajut cu assisturi sau goluri“, a declarat Vesel Limaj la primul interviu acordat de la venirea la Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*