Veste bună pentru pensionari, la început de decembrie! Problema pensiilor a fost rezolvată

Marius Budăi, ministrul Muncii din Guvernul Ciucă a anunțat o veste bună pentru pensionari, la începutul lunii decembrie. Problema pensiilor a fost rezolvată.

După ce fostul ministru Raluca Turcan a vorbit mult în ultimele zile din mandatul său despre lipsa de fonduri pentru pensiile românilor și a stârnit îngrijorare, noul ministru al Muncii ne spune că problema a fost rezolvată.

Marius Budăi a spus într-o intervenție TV că toate documentele sunt pregătite odată  cu rectificarea bugetară, iar de joi dimineață „deschidem conturile”:

„Le mulțumesc colegilor liberali că au acceptat pachetul social. Este un scut împotriva valului de scumpiri. Tot ce noi calculam și spuneam în vară și toamnă iată că se dovedește că am avut dreptate. Este doar pentru a apăra puterea de cumpărare, nu pentru a o crește.

Odată cu rectificarea s-au rezolvat aceste probleme. Am pregătit toate documentele pentru ca joi de dimineață, să deschidem conturile. Oamenii să fie liniștiți că problema este rezolvată”, a declarat ministrul Muncii Marius Budăi la B1TV.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*