Veste rea pentru industria restaurantelor

Premierul Ludovic Orban s-a întâlnit azi cu reprezentanți ai HORECA, industria hotelurilor și restaurantelor, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă acest domeniu din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19.

În continuare, veștile sunt rele pentru patronii de restaurante. Guvernul nu este de acord, deocamdată, ca aceste localuri să funcționeze și în interior.

„În momentul de față, premierul nu este deschis la o discuție pentru redeschiderea restaurantelor, având în vedere numărul mare de infecții, dar și-a prezentat disponibilitatea ca în momentul în care acest număr se va îmbunătăți, deci va fi un alt traseu al numărului de infecții cu Covid, să luăm în discuție deschiderea restaurantelor în interior. În acest sens, facem un apel către toți operatorii din industrie, către toți clienții, pentru respectarea regulilor recomandate de către Guvern, impuse de către Guvern”, a declarat Daniel Mischie, președintele HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România) după discuția cu Ludovic Orban.

Pe de altă parte, reprezentanții HORECA susțin că, în țările unde restaurantele funcționează și în interior, numărul de cazuri de infectări cu Covid-19 este mai mic decât în România.

Sursă: Știrile PRO TV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*