Vestea așteptată de întreaga omenire. Sfârșitul restricțiilor

Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a declarat că este foarte probabil că acest ultim val de Covid-19 va fi ultimul pentru care vor mai fi necesare restricţii.

Bourla crede că, deşi „cel mai probabil scenariu” va fi acela în care coronavirusul va circula mulţi ani de acum încolo, valul 5 va fi ultimul în care autorităţile vor mai impune restricţii.

CEO-ul Pfizer a făcut aceste declaraţii în cadrul unui interviu acordat televiziunii franceze BFMTV,  scrie observator.news.

„Este important ca oamenii să primească cele trei doze ale schemei vaccinului Pfizer și vor avea probabil nevoie de boostere anuale deși persoanele imunocompromise ar putea avea nevoie de ele la fiecare patru luni. Copiii trebuie vaccinați pentru a-i proteja. Eficacitatea în rândul copiilor este foarte, foarte, foarte bună. Vom putea în curând să ne reluăm o viață normală. Suntem bine poziționați pentru a atinge acest obiectiv în primăvară mulțumită tuturor uneltelor pe care le avem la dispoziție: testele, vaccinurile foarte eficace și primele tratamente care pot fi administrate acasă”, a declarat Albert Bourla, conform LeFigaro.

Tags: , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*