Vești bune. Putem zbura în Danemarca. Vezi de când

RyanAir anunţă deschiderea unei noi rute de la Sibiu spre Billund, Danemarca începând cu luna noiembrie 2021. Noua rută va fi operată cu 2 (două) frecvențe săptămânale în zilele de luni și vineri. Biletele către această nouă destinație au fost deja puse în vânzare pe website-ul companiei aeriene.

În ciuda contextului pandemic actual și a provocărilor fără precedent cauzate de acesta, eforturile continue și angajamentul asumat de întreaga echipa a aeroportului sibian față de comunitatea deservită se concretizează în noi oportunități de călătorie.

Noul partener al aeroportului sibian va lansa în anul 2021 4 (patru) noi rute spre: Veneția – 1 iunie, Bologna – 2 iulie, Corfu – 3 iulie și Billund – 1 noiembrie oferind noi oportunități de călătorie accesibile pentru pasagerii săi.

„Conectarea cu destinațiile europene rămâne o prioritate pentru Județul Sibiu. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest nou zbor de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Un comportament responsabil din perspectiva pandemiei ne va ajuta să păstram aceste conexiuni și să dezvoltam altele noi”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

„Suntem convinşi că noua rută se va bucura de aprecierea pasagerilor sibieni şi a celor din întrega regiune. Vom continua această dinamică și vom răspunde cu aceeași exigență angajamentului de a conecta Sibiul de mari orașe europene.”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*