Victorie în meciul 2 al semifinalei. Seria se mută la București cu 1-1, la general

BC CSU Sibiu și-a adjudecat victoria în meciul 2 din semifinala cu Steaua CSM Eximbank, scor 88 – 80 (28 – 17, 17 – 17, 25 – 26, 18 – 20). După o evoluție extrem de bună a galben-albaștrilor, seria se mută la București. Partidele sunt programate săptămâna viitoare luni și miercuri.

Baschetbaliștii sibieni au început extrem de bine partida și au condus pe tot parcursul partidei. Echipa noastră a condus chiar și la 14 puncte, iar de-a lungul celor 40 de minute de joc s-a consemnat o singură situație de egalitate. ”Un efort mult peste capacitatea noastră. Băieții au jucat, așa cum am spus inaintea meciului, cu mai mult suflet. La Sibiu se așteaptă rezultate, dar nu neapărat victoria este importantă, ci pur și simplu faptul că îți dai sufletul pe teren. Atâta timp cât vor înțelege treaba asta, vor câștiga de fiecare dată, indiferent de scorul de pe tabelă. Iar scorul de pe tabelă întotdeauna va fi cel care il merităm. Dacă punem tot sufletul, probabil că vom merita să câștigăm. Am început într-un ritm în care cred că am putea câștiga cu oricine. E adevărat că și ei au început destul de moi și ne-au lăsat să avem ritmul acesta, dar ați văzut câte mingi au fost ”out & in”, în primul sfert, lucru care, de la mijlocul sfertului doi, nu au mai fost. Au fost multe ”in&out”.  Era de așteptat să nu avem o energie așa de mare, să putem pune așa mare presiune pe ei, încât să putem juca contraatacul așa bine. Și s-a văzut asta la Hardy. După doua sezoane, aseară Hardy a obosit, dar își revine.Legat de Davis, el este un roockie. Trebuie să acceptăm lucru acesta. Nu va fi constant, nu este constant. Nu ar trebui să depindem atât de mult de el, dar atunci când toți ceilalți jucători ai noștri sunt extraordinar de bine apărați, mă refer la Igor, Hardy, Cooper și Popescu, al 5-lea trebuie să facă diferența. La un momentdat diferența a făcut-o Davis, alteori a făcut-o Radu Paliciuc sau Boris Lalovic”, a spus Dan Fleșeriu.

Marcatori

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 17p , Igor Mijajlovic 16p, Bogdan Popescu 15p,  Chris Cooper 13p,  Radu Paliciuc 11p,  Marcel Davis 10p,  Boris Lalovic 6p.

Meciul 3 al semifinalei se va disputa luni, 8 mai 2017, de la orele 19:45, la Bucureșt, la fel și meciul 4, de miercuri, 10 mai, de la 18:30, ambele fiind transmise LIVE pe DigiSport

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*