VICTORIE ZDROBITOARE! FC Hermannstadt a învins Dacia Unirea Brăila cu 6-0

Echipa sibiană a obținut, astăzi, victoria cu numărul 23 în actualul sezon al Ligii 2.

FC Hermannstadt s-a impus cu 6-0 în deplasarea de la Brăila, cu echipa locală Dacia Unirea. Acesta este cel mai categoric succes al jucătorilor pregătiți de Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța în această ediție de campionat. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a acumulat 77 de puncte și a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii 2, cu 77 de puncte, tot atâtea câte are și Dunărea. Sibienii au însă golaveraj mai bun (+48) față de formația din Călărași (+43), care va juca în această etapă mâine, la Oradea, cu Luceafărul.

În meciul de la Brăila scorul a fost deschis de autogolul lui Țăran, care a reluat în propria poartă o minge șutată de Lucian Dumitriu și ricoșată din bară (min. 17). Sibienii s-au dezlănțuit după pauză, când au înscris de cinci ori. Și-au trecut numele pe lista marcatorilor: Ionuț Stoica (min. 58), Alex Curtean (min. 60), Ștefan Blănaru (min. 68), Bogdan Rusu (min. 71) și Petrișor Petrescu (min. 83).

Pentru FC Hermannstadt au evoluat: Cătălin Căbuz – Mihai Stancu, Ionuț Stoica (Cătălin Pîrvulescu – min. 77), Radu Crișan, Alexandru Coman – Robert Boboc, Lucian Dumitriu – Petrișor Petrescu, Cosmin Neagu (Ștefan Blănaru – min. 62), Alex Curtean – Bogdan Rusu (Daniel Tătar – min. 80).

„Ne bucurăm pentru această victorie. Era foarte important să câștigăm la Brăila. Am trecut cu bine peste acest «examen». Prima repriză a fost mai echilibrată, nu prevestea ceea ce avea să se întâmple după pauză. Ne-am dezlănțuit în repriza a doua, pe care am controlat-o în totalitate. Îi felicit pe băieți. Ne așteaptă două săptămâni cu 5 meciuri, două săptămâni extrem de importante atât în campionat, cât și în Cupa României”, a declarat antrenorul principal Alexandru Pelici.

FC Hermannstadt joacă în etapa a XXXIII-a pe Stadionul Municipal din Sibiu cu FC Argeș. Meciul este programat sâmbătă, 5 mai, de la ora 13.00.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*