Victorie zdrobitoare în derbiul etapei! Inter Sibiu – FC Avrig 8-0

Meci spectaculos, astăzi, în cadrul etapei a 10-a a Ligii a IV-a la fotbal. FC Inter a câștigat derbiul cu FC Avrig și a trecut pe locul secund. Golgheterii Greavu și Tineiu au semnat câte o dublă, în timp ce principalul marcator al meciului a fost Stoia, cu o triplă.

La pauză scorul a fost 2-0 pentru FC Sibiu, sibienii reușind să mai marcheze încă șase goluri în cea de-a doua repriză. Au marcat Tineiu (în minutele 13 și 64), Greavu (în minutele 27 și 53), Bărculeț (în minutul 47) și Stoia (în minutele 55, 69 și 77).
FC Inter a jucat în formula:  Alchynskyi – Câmpean (Standima – 64’), Oprișor, Bărculeț, Giura, Barbu (Răcean – 64’), Bratima (căpitan) – (Băra – 81’), Stoia, Tineiu, Belașcu și Greavu (Boldea – 73’).
În etapa viitoare, sibienii au programat meci în deplasare, la Leii Șura Mică, sâmbătă 12 noiembrie, de la ora 11.
La Mediaș,  LSS Voința Sibiu n-a avut nicio șansă în fața liderului ACS, care s-a impus cu 7-1.  
ACS Mediaș a început din nou cu președintele clubului Ionuț Buzean în formula de start: Paul Florea, Paolo Stan, Cristian Avram (cpt.), Bogdan Jica, Ionuț Buzean, Sebastian Bîrsan, Lucian Noian, Alexandru Socaci, Raul Ignat, Gabriel Țala și Cristian Pajco.

Liderul și-a făcut meciul ușor, reușind să deschidă scorul după numai 10 minute, prin Noian. În minutul 14, golgheterul Pajco a majorat diferența la 2-0, același jucător fixând scorul la pauză printr-o nouă reușită: 3-0

Actul secund s-a desfășurat după același coordonate, cu echipa gazdă atacând în valuri. La fel ca-n prima repriză, ACS a punctat de două ori în 14 minute. Ignat a dus scorul la 4-0 în minutul 48, iar Stan a sporit avantajul în minutul 57. La 0-5, Voința s-a prăbușit definitiv, încasând încă 2 goluri în doar decurs de câteva minute. Jica și Noian au făcut 7-0 după fix o oră de joc, oaspeții reușind golul de onoare în minutul 73.

Pentru runda a 11-a, ACS Mediaș se va deplasa la Bradu, sâmbătă 12 noiembrie, acolo unde principala contracandidată la promovare FC Inter Sibiu a câștigat în urmă cu o săptămână, scor 8-0 (1-0).

Rezultate etapa a 10-a

AFC Quantum/Cuantic Arsenal – ACS Păltiniș Rășinari 1-2

AFC Tălmaciu – FC Agnita 1-1

CS Orășenesc Copșa Mică – ACS Leii Șura Mică 0-1

ACS Mediaș – LSS Voința Sibiu 7-1

FC Inter – ACS FC Avrig 8-0

FC Dumbrăveni – CS Sparta Mediaș 0-2

Unirea Miercurea-Sibiului – CS Bradu, duminică ora 11

CLASAMENT

sursa: AJF Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*