VIDEO Medieșeanca Andreea Dragoman, haioasă în sala de gimnastică!

Videoclip hazliu cu medieșeanca Andreea Dragoman și gimnastul Gabriel Burnete, ambii campioni mondiali de juniori și mari speranțe ale sportului românesc. Cei doi și-au împărtășit experiențele în sălile de sport unde se antrenează, medieșeanca Andreea Dragoman încercând un salt „mortal“ de la trambulină, după ce Gabriel Burtanete s-a întrebuințat la masa de tenis.

„Jucătoarea de tenis de masă Andreea Dragoman și gimnastul Gabriel Burtanete au făcut schimb de sporturi pentru o zi, iar cei doi au avut parte de o experiență spectaculoasă!

În timp ce Andreea l-a invitat la masa de joc, Gabriel i-a arătat câteva elemente de bază din gimnastică, iar cei doi au fost de acord la final: „A fost o experiență frumoasă, ne-am distrat“.

De asemenea, Andreea Dragoman a vorbit despre calificarea cu echipa națională la Campionatul European din Malmo, din acest an, dar și despre sportul cu care a cochetat în copilărie. Momentul integral, AICI, a transmis Federația Română de Tenis de Masă.

„Este foarte greu să ajungem sus, este foarte greu să ne menținem acolo sus. Cred că disciplina și continuitatea este cea mai grea“, a declarat Andreea Dragoman.

Cu Naționala, la Doha

Medieșeanca Andreea Dragoman participă în aceste zile la WTT Contender Doha 2023, alături de naționala României. În competiția de simplu feminin, s-a calificat în turul 3 după victorii în fața Jinnipa Sawettabut (Thailanda) 3-2 (11-8, 11-6, 5-11, 10-12, 11-4) și apoi Shi Xuanyao (China) 3-0 WO, fiind eliminată de Choi Hyojoo (Coreea de Sud), scor 0-3 (6-11, 13-15, 9-11).

Sportiva  din Mediaș continuă însă astăzi, în competiția de dublu feminin, alături de Elizabeta Samara, urmând să întâlnească, de la ora 18,45, echipa Choi Hyojoo/Lee Zion (Coreea de Sud).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*