VIDEO Atacăm Final Four-ul Cupei României

CSU Sibiu atacă turneul final al Cupei României la baschet masculin. În această seară, de la ora 19,30, are programată prima confruntare cu CSO Voluntari, în deplasare, urmând ca returul să se dispute în Sala Transilvania, joi 30 decembrie, de la ora 18,45.

CSU Sibiu s-a impus în această toamnă, la Sibiu (foto: facebook/CSU Sibiu)

Gruparea sibiană și-a pus mari speranțe în dubla cu deținătoarea trofeului, calificarea la turneul final al Cupei României fiind ocazia potrivită de a drege busuiocul după un parcurs nefericit în campionat, cu doar 4 victorii și 8 înfrângeri. Cel mai probabil, la partida de astăzi își va face debutul și americanul Javion Blake, care se antrenează deja de mai bine de 2 săptămâni cu echipa. În tabăra noastră se simte un plus de încredere, după victoria clară cu Miercurea Ciuc, elevii lui Hoyo părând deciși să repete isprava din octombrie, când au administrat gazdelor singura lor înfrângere din acest sezon. A fost 86-83 pe parchetul Sălii Transilvania, la capătul unui meci extrem de echilibrat, al cărui final a fost gestionat mai bine de Dan Fleșeriu, antrenorul sibian care a condus CSU până de curând.

Cu 9 victorii consecutive, elevii lui Sașa Ocokoljic păstrează totuși prima șansă în această seară, chiar dacă vor juca într-un sistem puțin modificat față de campionat, din cauza regulamentului. Reamintim, în Cupa României, echipele sunt obligate să păstreze mereu 2 jucători români pe parchet dintre care unul sub 23 de ani. Iar la acest capitol, CSU Sibiu stă destul de bine.

Iată ce au declarat Mirel Dragoste și Miguel Angel Hoyo înaintea partidei din Sala „Gabriela Szabo“ din Voluntari:

Partida din această seară va fi transmisă în direct la DigiSport și Look Sport, respectiv online pe FRB TV (YouTube).       

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*