VIDEO. Au participat la concursul pentru denumirea noului parc și au câștigat premii

Vineri, 17 februarie a avut loc tragerea la sorți a câștigătorilor concursului organizat de Primăria Sibiu pentru denumirea noului parc al Sibiului – Parcul Belvedere.

Foto: captură Primăria Sibiu

Un software specializat, disponibil pe internet, a fost cel care a selectat aleatoriu cei trei câștigători dintre sibienii care au propus primele trei cele mai votate nume și anume Belvedere, Colina și Cibinium.

Iată câștigătorii pe care Primăria îi felicită și pentru premii, dar mai ales pentru implicare:

  • PREMIUL I: ALEXANDRA ORAC, a câștigat o bicicletă și dreptul de a-și alege un arbore din parc pe care să îl adopte și care să fie identificat printr-o plăcuță cu numele său.
  • PREMIUL II: DANIELA CRUCEANU va intra în posesia unui abonament Sibiu Bike City valabil pentru 6 luni, încărcat cu 100 ore gratuite/lună.
  • PREMIUL III: SILVIU TOLOMEIU va primi ca premiu un set de materiale vegetale de plantat acasă, conținând un arbore ornamental sau o plantă de interior (la alegere), un mix de 5 plante perene și o cutie cu gazon.

Pentru transparență, filmările cu cele 3 extrageri au fost publicate pe pagina de Facebook a instituției – Primăria Municipiului Sibiu.

Cei trei norocoși vor fi contactați și invitați la festivitatea găzduită de Primăria Sibiu, pentru a-și ridica premiile.

Conform Regulamentului, procedura a fost următoarea:

  • Câștigătorul premiului I a fost selectat din cele 79 de persoane care au propus denumirea Belvedere, cea mai votată de sibieni și cea care va rămâne ca numele noului parc
  • Câștigătorul premiului II a fost selectat dintre cele 26 de persoane care au propus denumirea clasată pe locul II în urma votului sibienilor și anume Colina
  • Câștigătorul premiului III a fost selectat dintre cei 23 de sibieni care au propus numele Cibinium, clasat pe locul III ca număr de voturi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*