VIDEO Camion răsturnat pe A1, în apropiere de Miercurea Sibiului

UPDATE: Șoferul în vârstă de 47 de ani, din Ocna Sibiului, a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat în stare de inconștiență la spital. Din păcate, în cele din urmă a decedat.

Circulație îngreunată pe A1, în apropiere de Miercurea Sibiului, după ce o autobasculantă încărcată cu pietris/nisip s-a răsturnat pe mijlocul drumului. Traficul a fost deviat pe banda de urgență și se circulă cu dificultate.

„Eroare umană. Autobasculantă încărcată cu pietriș/nisip s-a răsturnat pe mediana drumului, afectând circulația pe calea 1 și calea 2 de mers. Conducătorul auto încarcerat. Starea părții carosabile uscat, cerul parțial acoperit.“, a transmis CNAIR.

Poliția și echipa CIC Săliște se află la fața locului, pentru degajarea părții carosabile. Se circulă îngreunat pe banda de urgență a căii 1 și 2. Forțe alocate: 3 echipaje SMURD dintre care 1 echipaj cu medic
– 1 echipaj de pompieri
– 1 echipaj descarcerare

Șoferul autocamionului este un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Ocna Sibiului. „Șoferului, un bărbat de cca 47 de ani, aflat în stop cardio respirator, echipajele SMURD i-au efectuat manevrele de resuscitare. Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat în stare în stare de inconștiență la UPU Sibiu, policontuzionat“, transmite ISU Sibiu.

Accidentul a fost anunțat de Infotrafic în jurul orei 16.00.

Până dimineață, traficul rutier în zona producerii autoaccidentului se va desfășura pe banda 1 și banda de urgență ale fiecărei direcții de deplasare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*