VIDEO: Ce faci când, în mijlocul câmpului, ești atacat de câini … mulți câini?

Speri să apară de undeva, de nicăieri, un om cu o experiență de peste 20 de ani în comportamentul canin.

Este postarea Poliției Sibiu despre o situație întâlnită sâmbătă.
În această situație s-a aflat sâmbătă după-amiaza un bărbat din Poplaca. Se întorcea acasă de la câmp când a fost înconjurat și atacat de 10-12 câini aparținând unei stâni. Norocul lui a fost că întreaga scena a fost observată de o femeie care a apelat imediat la un vecin, polițist și totodată, șeful echipei canine din cadrul Poliției Sibiu.
Gabi nu a ezitat nici un moment și a plecat în grabă să îl ajute pe bărbat. Doar experiența lui în comportamentul canin a făcut ca această poveste să aibă un final fericit. Bărbatul a scăpat doar cu câteva mușcături, fără Gabi putea fi mai rău.
Agentul șef Gabriel Nicolae Ivanov este șeful echipei operative canine la nivelul IPJ Sibiu, cu o experiență din anul 1998 în acest domeniu.
Cât despre proprietarul câinilor, acesta a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 800 de lei, aplicate potrivit Legii nr. 61/1991 și Legii nr. 407/2006.
Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu a fost înființat, se află însă în derulare procedura de încadrare a personalului specializat.
Imagini amator

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*