VIDEO „Folk și joc din tranșee-Manifest pentru pace”. Studenții de la AFT fac spectacol în cadrul FITS

„Band of brothers and sisters”, formată din studenți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” este, în premieră, în acest an, parte a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu cu spectacolul „Folk și joc din tranșee-Manifest pentru pace”.

Trebuie să îi vedeți pe tinerii de la  Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, sub teii din Piața Huet, în zilele de 27 și 28 iunie, 1 și 3 iulie, sau în amfiteatrul din Habermann, în zilele de 30 iunie și 2 iulie.
Vor fi invitați în piesa lor Felicia Pop (25 iunie), Cătălin Stepa (27 iunie), Claudiu Benga (28 iunie), Cristian Lupașcu (29 iunie și 3 iulie), OCRU (30 iunie), Ionela Răspop și Patricia Thomits.
Întregul spectacol va putea fi urmărit live, în data de 29 iunie, începând cu ora 14.00, pe pagina de facebook a academiei
„Folk și joc din tranșee-Manifest pentru pace” este un spectacol de muzică folk, poezie și dans popular, văzut prin sufletul și picioarele neobosite ale militarilor, camarazii care au găsit în lupta pentru viață dusă în fripta străinătate a firii, timp de chitară și de joc, un timp pentru libertate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*