VIDEO Glume cu aluzie la Iohannis, după ce un miliardar japonez plănuieşte să joace golf în spaţiu

Tot mai mulţi români fac glume pe Internet, după ce un miliardar japonez a anunţat că plănuieşte să joace golf în spaţiu.

O româncă a scris pe Facebook că miliardarul Yusaku Maezawa ar fi bine să joace golf „cu președintele României, căci Japonia are împărat”. Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf în luna septembrie, când a fost la Pianu de Jos (judeţul Alba), unde unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989.

O capsulă rusească la bordul căreia s-a aflat miliardarul japonez Yusaku Maezawa s-a cuplat miercuri la Staţia Spaţială Internaţională (ISS), o misiune ce marchează revenirea Rusiei în domeniul turismului spaţial după un deceniu marcat de numeroase dificultăţi, informează AFP, citat de AGERPRES.

Maezawa este însoţit de asistentul său, Yozo Hirano, care va documenta călătoria în spaţiu cu durata totală de 12 zile, şi de cosmonautul rus Alexander Misurkin.

Yusaku Maezawa, care va deveni primul turist japonez la bordul ISS, va fi de asemenea primul pasager privat care va efectua o călătorie circumlunară cu SpaceX, în timp ce mai multe companii comerciale, inclusiv Blue Origin a lui Jeff Bezos, au inaugurat o nouă eră a călătoriilor în spaţiu pentru clienţii înstăriţi. Japonezul a început deja să caute opt persoane care să i se alăture în călătoria sa selenară din 2023.

 

Tags: ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*