VIDEO Împreună pentru SIBIU! Hai FCH, hai CSU!

Sportivi de top ai Sibiului, alături de marele antrenor Viorel Hizo, au participat la realizarea unui clip de promovare a evenimentelor care vor avea lor sâmbătă în municipiu. Raul Opruț și Mirel Dragoste îi invită pe fanii sportului sibian la partidele pe care le susțin, la finalul săptămânii, cele mai importante echipe ale orașului: FC Hermannstadt și CSU Sibiu.

Viorel Hiză îndeamnă sibienii să umple Stadionul Municipal și apoi Sala Transilvania, pentru a-și susține echipele orașului (foto: captura video)

FC Hermannstadt întâlnește FC Argeș, sâmbătă, pe Stadionul Municipal, de la ora 14,30, în cadrul etapei a 24-a a Superligii României la fotbal, iar CSU Sibiu reia cursa spre play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin tot sâmbătă, dar de la ora 20, în Sala Transilvania, cu SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, prima partidă din Faza a 2-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pentru ambele partide au fost puse în vânzare pe bilete.ro

FOTBAL

Raul Opruț (FC Hermannstadt)

Pentru partida FC Hermannstadt – FC Argeș, prețul biletelor începe de la 20 lei la peluze.

Peluză – 20 RON

Tribuna 1 – 50 RON

Tribuna 2 – 40 RON

Loje – 500 ron

Biletele pot fi achiziționate online de AICI

Cei care preferă să le achiziționeze de la casieria stadionului, o pot face vineri, 3 februarie, între 12:00-18:00, iar dacă mai sunt diponibile sâmbătă, 4 februarie, între 9:30-15:30.

BASCHET

Mirel Dragoste (CSU Sibiu)

Pentru partida CSU Sibiu – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, prețul biletelor este 20 lei pentru adulți, indiferent de sector, și 10 lei pentru copii.

Biletele pot fi achiziționate online de AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*