VIDEO „Încercăm să ne gândim doar la meciul de luni, cu Botoșaniul“

Antrenorul echipei FC Hermannstadt mizează pe omogenitate, pe forța grupului, pentru partida de mâine cu FC Botoșani, programată de la ora 20,30, la Mediaș, în cadrul etapei a 3-a a SuperLigii României la fotbal. Spune că va avea în față o echipă foarte bună, care va veni să paseze și să forțeze poarta lui Iliev, cunoscută fiind pentru jocul ofensiv.

foto: facebook/FC Hermannstadt

Întreg lotul sibienilor este valid pentru meciul de mâine. De ieri se pregătește normal și Butean, fundașul nostru dreapta încheind meciul de la Ploiești cu nasul spart și un hematom uriaș sub ochi, în urma unei lovituri încasate în prima repriză. Azi a intrat în programul normal și Hora.

„Jucăm contra unei echipe care, în ultimii ani, a tot cochetat cu play-off-ul, o echipă foarte bună care practică un joc ofensiv. Are un antrenor nou și câțiva jucători noi, dar se pare că merge pe aceeași idee, un fotbal ofensiv, încearcă să construiască, este periculoasă pe fiecare moment de joc.

Jucăm acasă, ne dorim punctele, sunt convins că nu ne va fi ușor, dar am încredere în băieți că vor da totul pentru a le câștiga.

Forța noastră este forța grupului, omogenitatea. Bineînțeles, atmosfera este foarte bună, le-am spus băieților că atmosfera este întreținută și datorită rezultatelor. Chiar dacă sunt probleme pe care le știe toată lumea, ei trec peste, nu au ce să facă sau ar avea ce să facă, dar fiecare decide pentru el. Încercăm să ne gândim doar la meciul de luni, cu Botoșaniul“, a declarat Marius Măldărășanu la conferința de presă de azi.

Vezi avancronica meciului publicată AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*