VIDEO La doar 17 ani, a făcut furori la Festivalul „Beach Please!“

Ștefan Costea, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal“, a făcut furori la Festivalul „Beach Please!“ de la Costinești, cel mai mare festival de muzică trap din România și cel mai mare dedicat culturii urbane din Europa de Est. Ieri, a publicat, pe unul din conturile sale de youtube, un Aftermovie filmat și editat de colegul și prietenul său David Ștefănescu, un alt elev extrem de talentat de la „Brukenthal“. Clipul surprinde atmosfera din timpul concertului, dar și aprecierea de care se bucură sibianul de doar 17 ani în rândul fanilor din toată țara. Prestația sa a fost dublată de un cor imens format din publicul prezent, Costea cântând pe scenă cu colaboratorii din ultima vreme, începând cu George Pitariu, alături de care a început „nebunia“ cu câteva mixtape-uri pe SoundCloud.

FOTO: captura video

Fix în urmă cu un an, Ștefan Costea a dat lovitura cu EP-ul Miss Dior, la piese având contribuții artiști cunoscuți în mediul online, între care Alex Bittman, Simiz, Calinacho sau George Pitariu. Piesa „Seară De Seară“ a marcat peste 100,000 de stream-uri într-un timp destul de scurt, a notat sonichits.com.

foto: captură video

„Ștefan Costea este un artist român stabilit în Sibiu, oraș care este des promovat atât în versurile acestuia, cât și pe social media. Are 17 ani, iar muzica sa acoperă genuri precum r&b alternativ, trapsoul, soft pop și este influențată de artiști ca: PARTYNEXTDOOR, Drake și The Weeknd.“, îl descrie sonichits.com

VEZI AICI clipul postat pe contul de youtube 8Iulie

Cel mai mare festival dedicat culturii urbane din Europa de Est s-a desfășurat în perioada 27 – 30 aprilie la Costinești, reunind nume mari ale scenei românești și internaționale, între care Central Cee, 6ix9ine, DaBaby și NLE Choppa, Afrojack, B.U.G. MAFIA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, John Newman, Amuly, Ian, Oscar, Azteca, Bvcovia și Marko Glass, M.G.L., Petre Stefan, Killa Fonic, Rava, Puya, Nane, Lil Cagula, Deliric, OG Eastbull și mulți alții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*