VIDEO: Patru adepţi ai unei secte au murit după ce au ţinut post negru pentru „a se întâlni cu Iisus”

Patru persoane au murit și alți 11 au fost internați după ce au ținut un post aspru la îndemnul liderului unei secte din vestul Kenyei. Acesta le-ar fi spus că în așa fel se „vor întâlni cu Iisus”.

Foto: captură

Patru persoane au fost găsite moarte și 11 au ajuns la spital, după ce au ținut un post aspru la îndemnul liderului unei secte din vestul Kenyei.

Victimele despre care se crede că sunt membri ai Bisericii Internaționale Buna Vestire a pastorului Paul Mackenzie spun că li s-a spus să postească pentru a evita „condamnarea apocaliptică”, a spus poliția, citează Monitorul de Cluj africanews.com

Autoritățile au spus că au salvat 11 persoane, dar 6 dintre ele erau slăbite și în stare critică.

Anchetatorii îşi continuau căutările în pădurea Shakahola, rapoartele indicând o posibilă groapă comună în care ar putea fi îngropaţi alţi adepţi.

„Echipa nu a putut identifica groapa comună din cauza terenului extins şi a locuitorilor ostili din pădure. Se suspectează că în pădurile aparţinând suspectului sunt numeroase victime”, se arată în raportul poliţiei.

Potrivit presei locale, Mackenzie a fost arestat şi acuzat luna trecută, după ce doi copii au murit de foame sub ochii părinţilor lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*