VIDEO Polițistul sibian Teacă a prezentat noua uniformă de poliție. Video-urile au devenit virale

Cunoscutul polițist sibian Viorel Teacă a devenit din nou viral pe rețelele de socializare, după ce Poliția Română l-a ales să încerce și să prezinte noua uniformă de intervenție a polițiștilor. Video-urile de prezentare a uniformei au devenit repede virale, adunând zeci de mii de like-uri.

În prezentarea de pe pagina Poliției Române, Viorel Teacă laudă calitatea materialelor din care este făcută noua uniformă, formată din două articole distincte: cămașă și tricou. Polițistul sibian spune că, având în vedere că este polițist de 25 de ani, e mândru de faptul că ”Poliția Română a trecut la un alt nivel vestimentar! Unul care, din punctul meu de vedere, trece granițele europene și pe mine, cel puțin, mă face să mă simt ca peste ocean.”

Cât despre obiectele vestimentare din care este compusă uniforma, omul legii apreciază că, ”cămașa este exact ce trebuie pentru munca de polițist. În special pentru polițistul de teren! Deși este o cămașă, este foarte comodă și elastică!

Materialul este net superior celui actual, iar designul te face să te simți ca un polițist american.
În ceea ce privește tricoul, mai ales vara, te face mult mai vizibil în trafic, pe stradă, în mașină, având acea bandă reflectorizantă! (…) Pantalonii! Sunt și ei foarte actuali, elastici și practici!”.
Postările cu cele două video-uri au stârnit discuții aprinse în rândul internauților. Majoritatea dintre ei au lăudat uniforma și ținuta polițistului sibian. Printre cei care au comentat se află și un alt polițist celebru, brașoveanul Marian Godină. ”Faină! De unde îmi pot cumpăra una?”, este întrebarea polițistului din Brașov, întrebare care a primit sute de răspunsuri, majoritatea ironice.
Iată textul integral al mesajului lui Teacă:
„Bună ziua! Adresez un salut călduros tuturor colegilor mei, dar și dumneavoastră, celor care ne urmăriți.
După cum știți deja, PolițiaRomână va avea o nouă uniformă!
A fost un subiect destul de dezbătut, însă sunt foarte bucuros să fiu astăzi aici, în fața voastră și să vă mărturisesc că am avut șansa să îmbrac noua uniformă.
Vă rog să îmi permiteți să vă spun părerea mea după ce am făcut acest lucru și, mai ales, după ce am văzut întregul proces de creare a acesteia.
Având în vedere ca sunt polițist de 25 de ani, sunt mândru de faptul că Poliția Română a trecut la un alt nivel vestimentar! Unul care, din punctul meu de vedere, trece granițele europene și pe mine, cel puțin, mă face să mă simt ca peste ocean.
Noua ținută de serviciu are două articole distincte: cămașă și tricou.
Când am îmbrăcat prima data cămașă, mi-am spus <în sfârșit nu mai am senzația că urmează să merg la o nuntă>.
Știți…acele cămăși clasice de bumbac, nu tocmai lejere…ei bine, aceasta cămașă este exact ce trebuie pentru munca de polițist. În special pentru polițistul de teren! Deși este o cămașă, este foarte comodă și elastică!
Materialul este net superior celui actual, iar designul te face să te simți ca un polițist american.
În ceea ce privește tricoul, mai ales vara, te face mult mai vizibil în trafic, pe stradă, în mașină, având acea bandă reflectorizantă!
Dacă ai de alergat și situația o impune, este exact ce trebuie. Și materialul tricoului este foarte calitativ și plăcut!
Pantalonii! Sunt și ei foarte actuali, elastici și practici! Detaliile de pe întreaga ținuta sunt bine plasate și gândite, astfel încât putem integra într-un mod practic toate accesoriile pe care le avem în dotare, de la pistol, cameră, baston și până la stație, chiar și pix.
Deși în spațiul public au fost multe păreri emise pe baza unor fotografii, cu permisiunea dumneavoastră, acum că am îmbrăcat aceasta nouă uniformă, pot să vă spun că sunt extrem de mulțumit de schimbarea făcută!
Abia aștept să le primească toți colegii mei!
Dragi colegi, vă asigur că așteptarea va merita!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*