VIDEO Secvențe spectaculoase din mașina vicecampionilor Barbu-Iancu

Echipajul sibian Sebastian Barbu – Bogdan Iancu, vicecampion național în 2022, a publicat un videoclip cu secvențe spectaculoase surprinse de-a lungul sezonului din Skoda Fabia Rally2, mașina cu care a concurat în acest an.

(articol de Dan GREAVU)

Cu aceeași performanță și în ediția anterioară a Campionatului Național de Raliuri Betano, sibienii au avut totuși cel mai bun sezon din carieră, de această dată conducând mare parte din timp în clasamentul general. Au fost depășiți chiar în ultima etapă, la Brașov, de Simone Tempestini.

Sibienii Barbu – Iancu au încheiat pe locul secund un sezon excelent (foto: facebook/FRAS)

Lideri în campionat după două victorii consecutive – în etapele a 3-a și a 4-a (Raliul Argeșului și Raliul Bucovinei), sibienii au sperat la primul lor titlu din istorie până în ultima clipă. Cu excepția raliului de casă, din iulie, când au terminat pe 4 (cu 2 pene de cauciuc), Barbu și Iancu au terminat apoi de fiecare dată pe locul secund (cu probe speciale câștigate la Bacău, Iași, Cluj și acum Brașov). De fiecare dată, au fost în urma echipajului Tempestini  – Itu, care n-a făcut niciun pas greșit în ultimele luni, pentru a se impune și în Raliul Brașovului și a-și adjudeca astfel al 5-lea titlu consecutiv în clasamentul general și al 7-lea din carieră, ajungând astfel la doar unul singur de recordul lui Titi Aur.

Detalii despre Raliul Brașovului, aici

Echipajul sibian, cu evoluții entuziasmante în acest sezon, a radiografiat parcursul din 2022. A bifat 22 de victorii de probă specială, a folosit 132 de cauciucuri, a consumat 1.540 litri de benzină, dar și 25 de caiete pentru dictare…

Best #onboards sezonul 2022

1 Nai

11 Raliuri

1400 km de proba speciala

2 Victorii la general

22 de victorii de probă specială

281.20 de puncte adunate în clasamentul general  FIA din cadrul CNRB 2022

132 de anvelope folosite

1540 de litri de benzină consumată

8 jante sparte

1100 de minute de filmări onboard

25 de caiete pentru dictare

1200 de poze

și multe, multe altele…

Mulțumesc încă o dată pentru un 2022 de succes alături de voi toți !!!“, a transmis Sebastian Barbu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*