VIDEO: Șofer sibian pus pe scandal, ușurat la buzunar în Arad

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Sibiu, șofer de TIR, a încasat de la jandarmi o amendă de 200 de lei, pentru injurii și expresii jignitoare adresate angajaților din cadrul Agenției de Control și Încasare situat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

S-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.00, când șoferul de TIR s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei, sensul de intrare în țară, și, nemulțumit cu privire la timpii de așteptare necesari pentru efectuarea formalităților de control și încasare la rampa de cântărire a gabaritului, a devenit agresiv și a început să aducă injurii și expresii jignitoare angajatelor instituției respective.

Echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică în zona punctului de trecere a frontierei a  fost sesizat cu privire la acest fapt și a acționat pentru aplanarea conflictului și luarea măsurilor legale.

Astfel, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, împotriva persoanelor, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora.

De la începutul anului și până în prezent, jandarmii arădeni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea a peste 20 de situații conflictuale de acest gen, inclusiv conflicte spontane între șoferii de tiruri care așteptau efectuarea procedurilor legale de intrare în țară, fiind aplicate 10 amenzi în valoare totală de 7.000 de lei, informează Jandarmeria Arad.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*