VIDEO Spectacol extraordinar susţinut la Sibiu de Mircea Vintilă şi Cenaclul Lumină Lină

Cenaclul Lumină Lină din Sibiu, în frunte cu preoţii Cătălin Dumitrean şi Doru Gheaja au oferit duminică seara, un concert extraordinar de colinde la care a fost invitat special, Mircea Vintilă, la biserica de pe strada Dealului din Sibiu.

foto: captură video/Trinitas TV

„Avem o bucurie mai mare decât ne-om putea dori vreodată. Sunt deosebit de emoţionat, am în mine parcă o mie de inimi şi doar o singură gură, din păcate, ca să pot să vă anunţ pe cel care va veni în faţa dumneavoastră şi care pentru noi înseamnă o istorie vie, palpabilă, auzită, gândită, dăruită acestui popor, un om care este mai mult decât un simplu artist al poporului român, artist emerit, artist de geniu. Este cel care ne-a încântat ani de zile prin cântecele sale, prin creaţiile pe care le-a realizat cu regretatul Adrian Păunescu, este pur şi simplu, marele artist român, Mircea Vintilă, care este acum, în faţa dumneavoastră la Sibiu”, a spus preotul Cătălin Dumitrean.

Mircea Vintilă a concertat pentru prima dată la biserica unde slujeşte Cătălin Dumitrean, la Sibiu.

„Să ştiţi că este o bucurie teribilă pentru mine să fim în seara aceasta, împreună. Părintele a fost minunat şi ceea ce a făcut aici şi ce a realizat aici şi ce se întâmplă în continuare aici este absolut un lucru încântător, minunat”, a declarat Mircea Vintilă, despre Cenaclul Lumină Lină.

Sibienii prezenţi la concert au aplaudat aproape non-stop, atmosfera fiind una de sărbătoare. În timpul concertului au fost cântate şi colinde.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*