VIDEO Spre a treia victorie consecutivă

CSU Sibiu încheie seria cu două jocuri săptămânale la Miercurea Ciuc, astăzi, de la ora 17, într-un meci cu CSM VSKC

foto: facebook/CSU Sibiu

Elevii lui Hoyo n-ar trebui să se încurce astăzi, în etapa a 27-a a Ligii Naționale de baschet masculin, în condițiile în care CSM VSKC Miercurea Ciuc ocupă penultimul loc în clasament, cu doar 5 victorii în 25 de partide. În plus, în tur, „vulturii“ s-au dovedit net superiori adversarilor, câștigând clar în Sala Transilvania, în decembrie, 96-80.

Și totuși, în deplasările lungi de la Timișoara și Galați, apoi la revenirea acasă, cu Rapid, sibienii au avut scăderi în joc, dând semne de oboseală. Au câștigat greu ultimele două contruntări, cu adversari modești, dar rămân mari favoriți pentru partida de astăzi. Mai ales că Hoyo a arătat luni că are la dispoziție o bancă lungă, capabilă să facă față unui asemenea adversar.

Rareș Uță – cel mai bun sibian în ultima săptămână și antrenorul Miguel Angel Hoyo încearcă să rămână motivați, pentru a nu face vreun pas greșit:

Cu siguranță nu va fi un meci ușor, cum niciun meci din acest sezon nu a fost și nu va fi ușor, mai ales că jucăm în deplasare. Ei sunt o echipă din partea de jos a clasamentului, dar nu sunt o echipă rea. Au demonstrat asta în meciul împotriva Clujului, când au pierdut la doar două puncte. Mergem acolo motivați pentru că avem neaparat nevoie de victorie în lupta pentru playoff”, a spus pivotul Rareș Uță.

Nimic nu este ușor, în special în deplasare. Echipa din Miercurea Ciuc joacă bine, au jucători buni în relația unu la unu și aruncători buni. Trebuie să ne concentrăm în apărare, în special în apărarea unu la unu. Sunt periculoși la recuperare și trebuie să fim atenți la blocajele defensive. Este nevoie să jucăm în ritmul nostru, să găsim multe contraatacuri, în ritmul pe care ni-l dorim”, a declarat antrenorul echipei noastre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*