Viitorii jurnaliști

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a anunțat, în această săptămână, rezultatele etapei județene a concursului național al revistelor școlare, desfășurată în luna aprilie.

Astfel, la nivelul I (clasele I-VIII), premiul I a fost obținut de revista „Laboratorul de idei“, realizată de elevii Colegiului Național „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu, premiul II a revenit revistei „Atomium“, de la Școala Gimnazială „Ioan Slavici“ din Sibiu, iar premiul al treilea a fost adjudecat de revista „Spartacus“ de la Școala Gimnazială nr. 4 din Sibiu. Mențiuni au fost acordate revistelor de la Școala Gimnazială nr. 7 Mediaș, Școala Gimnazială Păuca, Școala Gimnazială Boița, Școala Gimnazială Loamneș, Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu, Școala Gimnazială Brateiu și Școala Gimnazială Jina.

La nivelul II (clasele IX-XII), revistele „Catalog Goga“ a Colegiului Național „Octavian Goga“ Sibiu și „Proiecții“ a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu“ Sibiu au luat premiul I, revista „Amalgam“ de la Liceul Teoretic „Constantin Noica“ a obținut premiul al II-lea, în timp ce premiul al III-lea este împărțit de Colegiul Economic „George Barițiu“ și Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu. Mențiuni au fost acordate revistelor de la Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I“ Sibiu, Liceul Tehnologic „Avram Iancu“ Sibiu și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum“ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*