Vinuri de top, concerte de jazz și festin culinar pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu

Unsprezece dintre cele mai cunoscute crame ale României vin în weekend la Sibiu pentru a te răsfăța cu cele mai alese soiuri și producții de vin.

Reprezentanții tuturor zonelor viticole importante, respectiv Domeniile Boieru, Gabai, Histria, Cotnari, Domeniile Urlați – Dealu Mare, Villa Vinea, Vinimondo, Casa Bunescu – Kelaru, Licorna Winehouse, Chateau Vartely – Produse Moldovenești și Domeniile Gorgandin îți vor spune poveștile vinurilor de succes ale României, secretele din spatele unor gusturi fine precum și combinațiile cu care poți să mergi la sigur atunci când vrei să organizezi o masă festivă.

Organizatorii celei de a treia ediții VINFEST spun că evenimentul din acest an, organizat pe Strada Cetății, cea mai frumoasă din Sibiu, are toate ingredientele unui show unic menit să te scoată din casă și să îți ofere tot ceea ce este mai bun, într-un weekend grozav de toamnă.

VINFEST revine la Sibiu cu o a III-a ediție dedicată desigur și în acest an vinului, cel care este sărbătoritul evenimentului unic care are loc pe strada Cetății. Unsprezece producători de vinuri și multe alte surprize, vă așteaptă în 6 și 7 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș. Astfel sâmbătă și duminică, pasionații de vin, gurmanzii și iubitorii jazz-ului de calitate vor fi răsfățați la propriu cu cele mai bune vinuri, mâncăruri și concerte, precizează organizatorii

Iar pentru că vinul și mâncarea bună merg bine cu o muzică aleasă cum se cuvine, sâmbătă și duminică în cadrul VINFEST vor concerta patru dintre cele mai apreciate trupe și artiști de jazz la ora actuală. Jazu, Kosmic Blues, Soul Serenade și Breeze vă așteaptă cu drag la spectacolele care urmează să aibă loc pe un podium special amenajat în fața frumoasei săli Thalia.

Gurmanzii au și ei parte de surprize plăcute la VINFEST. Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu veți putea savura mâncăruri care merg ’’mânâ în mână’’ cu vinurile bune, Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, promițând un adevărat regal gastronomic. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/.

Vinurile din gama premium de la toate cramele participante pot fi achiziționate în căsuțele special amenajate în cadrul VINFEST, în 6-7 octombrie, de la 11.00 la 21.00.

„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Partener principal: Iello. Partener de eveniment: Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Partener media: Mesagerul de Sibiu.


Viorica MAIER

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*