Violență. A spart geamul și a intrat în casa iubitei, deși avea ordin de protecție

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din satul Tălmăcel a fost reținut ieri de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu. Acesta este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență domestică.

Pe 26 martie a.c., o femeie din localitatea Tălmăcel a solicitat intervenția polițiștilor, reclamând că este agresată de către concubin.

În urma evaluării situației conflictuale, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care, timp de 5 zile, s-a dispus ca bărbatul să păstreze o distanță de 50 de metri față de femeie și față de locuința acesteia.

În noaptea de 26/27 martie a.c., femeia a solicitat din nou intervenția polițiștilor, bărbatul fiind depistat în locuința femeii după ce ar fi spart un geam pentru a pătrunde în casă.

La data de 28 martie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*