Violență. Paznic și administrator de firmă, loviți cu sape, lopeți și scaune

Polițiștii din Șelimbăr au reținut ieri patru bărbați, cercetați penal pentru lovire sau alte violențe.

În fapt, cei patru bărbați, în vârstă de 23, 28 (doi dintre aceștia), respectiv 47 de ani, domiciliați în comuna Șura Mică, sat Rusciori, sunt bănuiți că ieri dimineață, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau în incinta unei societăți din localitatea Mohu, ca angajați ai firmei, ar fi agresat fizic două persoane, pe paznicul și pe administratorul firmei, lovindu-i cu obiecte contondente (sape, lopeți, scaune), dar și cu pumnii și picioarele.

Paznicul, în vârstă de 45 de ani, din județul Vâlcea, nu a necesitat intervenție medicală, însă administratorul firmei a fost transportat la spital, acesta rămânând internat, după ce evaluarea preliminară medicală a concluzionat că necesită 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar față de cei patru presupuși autori ai faptei s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. Aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*