Violoncelul lui Radu Croitoru va răsuna în Biblioteca din Avrig

Radu Croitoru și violoncelul său vor ajunge în data de 24 octombrie la Avrig. Întâlnirea cu violocelis este găzduită de Biblioteca Orașului Avrig și Șezătoarea Avrig, și orchestrată de Conservation Carpathia și Pro Park Brașov.

Biblioteca Orașului Avrig și Șezătoarea Avrig îi invită pe melomani, în 24 octombrie, la ora 14.00, la Bibliotecă, la o întâlnire inedită cu violoncelistul Radu, orchestrată de Conservation Carpathia și Pro Park Brașov.

Radu Croitoru este un muzician călător, un tânăr violoncelist născut la Chișinău. Absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, Radu Croitoru a susținut recitaluri solo și camerale în țară și în străinătate. În prezent muzicianul este membru al Filarmonicii din Brașov și fondator al proiectului media VlogONcello.

Acompaniat de violoncelul său, Radu Croitoru începe o nouă călătorie la poalele Munților Făgăraș, în căutarea oamenilor, meșteșugurilor și a locurilor mai puțin cunoscute.

Prin „VlogONcello în Munții Făgăraș”, Radu Croitoru, susținut de Fundația Conservation Carpathia, își propune să cânte pentru oameni, să creeze momente neașteptate în viața lor, să ofere meșteșugul și sunetul violoncelului în schimbul unui meșteșug al locului, împărțind astfel bucuria de a face muzică cu oamenii locului.

Fundația Conservation Carpathia și violoncelistul Radu Croitoru aduc muzica și poveștile oamenilor din comunitățile Munților Făgăraș împreună, într-o călătorie inedită. Astfel, în perioada 21 – 24 octombrie, violoncelul se va auzi la Nucșoara, Sătic, Rucăr, Avrig și Făgăraș, în spații non-convenționale, dar și în atelierele unor producători și meșteșugari locali, în cadrul proiectului „Vlogoncello în Munții Făgăraș”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*