Vizitatorii nu mai sunt bineveniți la Spitalul Județean! O secție a fost restricționată total, restul au program redus

Programul de vizitare a pacienților a fost redus la maxim 3 ore pe zi și câte un singur aparținător la un pacient, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Măsura vine ca urmare a recomandărilor primite de la Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din România și de la Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în contextul în care numărul afecțiunilor respiratorii este în creștere, au anunțat reprezentanții celui mai mare spital din județ.

Orarul de vizitare va fi stabilit de fiecare secție în parte, în funcție de specificul activității din cadrul acesteia, și afișat corespunzător.

Excepție face secția clinică Boli Infecțioase, unde, din cauza adresabilității ridicate din această perioadă, s-a decis restricționarea totală a accesului aparținătorilor, ca măsură de prevenție care va fi în vigoare până la scăderea numărului de afecțiuni respiratorii. Pacienții internați în cadrul acestei secții pot primi pachete de la aparținători zilnic în intervalul orar 13.30 – 14.30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*