Vizite de grad zero, așteptate la Sibiu! Autoritățile iau măsuri de siguranță suplimentare

Prefectul Lucian Radu a avut, în această dimineață, o ședință operativă cu șefii instituțiilor responsabile cu asigurarea ordinii publice și protecția cetățenilor, în contextul evenimentelor care se vor derula în perioada următoare în județul Sibiu.

„Festivalul Internațional de Teatru, exercițiul NATO, aniversarea celor 170 de ani de învățământ militar românesc, alegerile locale parțiale din Marpod sunt cele mai importante evenimente ale lunii iunie, care vor antrena zeci de mii de participanți, inclusiv vizite de grad zero. Prefectul Lucian Radu le-a cerut șefilor Inspectoratului de Poliție al Județului, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției de Frontieră, Direcția Județeană de Informații, Serviciului de Telecomunicații Speciale să ia toate măsurile legale pentru ca toate manifestările să se desfășoare în condiții optime și fără incidente”, informează Prefectura, într-un comunicat de presă.

Printre oficialitățile de rang înalt care se vor afla în aceste zile la Sibiu se numără cu siguranță președintele Klaus Iohannis, care va asista mâine la o piesă de teatru din cadrul FITS 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*