Vizitezi Muzeul Naţional Brukenthal şi câştigi un weekend la un hotel

Cu prilejul expoziției 3 secole Brukenthal/Arta europeană 1500-1800, colecția av. George Șerban, curator dr. Alexandru C. Chituță, Muzeul Național Brukenthal împreună cu Hotelul Ramada din Sibiu invită vizitatorii la concurs.

Alexandru Constantin Chituță, a declarat: ,,Conform regulamentului, concursul este organziat în perioada 18 iunie – 31 august 2021. Cei care achiziționează produse-souvenir în valoare de 20 de lei din magazinul Palatului Brukenthal din Piața Mare, completează un talon de participare și pot câștiga un weekend în 2 la Hotelul Ramada din Sibiu în luna octombrie a acestui an. Avem o gamă extraordinară de produse dedicate celor 3 secole Brukenthal, dar și pentru expoziția Arta europeană 1500-1800, cu imagini din gravurile semnate de Rubens, Rembrandt, Bartoli, Leonardo, Michelangelo, Dürer s.a. Mulțumim partenerului, conducerii Hotelului Ramada din Sibiu pentru sprijin. A devenit deja o tradiție organziarea unui concurs de către Muzeul Național Brukenthal, anul trecut în cadrul expoziției Great artists of the world am dăruit 2 premii în valoare de 100 euro. Anul acesta vor mai urma și alte surprize împreună cu partenerul nostru Boromir.”

Expoziția Arta europeană 1500-1800, colecția av. George Șerban va fi deschisă vineri, 18 iunie 2021, ora 13 în curtea Palatului Brukenthal din Piața Mare.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*