Sibienii sunt invitaţi la un concert caritabil susţinut de câţiva concurenţi de la „Vocea României“

180.000 de euro trebuie să strângă Vlad Simon, sibianul de la „Vocea României“., pentru a-i oferi iubitei sale ultima şansă la viaţă. Alături de foştii colegi din emisiune, Vlad va urca pe scena Sălii Thalia şi speră să-i convingă pe melomani să ofere mai mult decât aplauze.

Vocea înseamnă viaţă, iar viaţa este raportul perfect între emoţie, tristeţe şi bucurie. Sentimente ce ne fac oameni şi ne dau putere… puterea de a merge mai departe. Diana Stanciu este o tânără de numai 25 de ani pentru care fiecare zi reprezintă o nouă încercare de a-şi câştiga dreptul de a trăi. Din nefericire, sorţii au ales greşit pentru ea şi suferă de o boală neiertătoare: cancer limfatic. Are, acum, nevoie de ajutorul semenilor săi. „Iubita mea suferă de sindromul Hodgking, cancer al ganglionilor limfatici în faza 4, cu metastaze osoase. Singura şansă rămasă este un tratament nou, numit Brentuximab, pentru care trebuie să strângem zeci de mii de euro“, mărturiseşte Vlad Simon.

Poveste de dragoste

Vrea, ca noi toţi, să se bucure de razele calde ale soarelui. Şi, mai presus de toate, vrea şi să-şi trăiască dragostea cu Vlad Simon, sibianul care a concurat la „Vocea României“. Este o poveste ce a început chiar în ajunul Naşterii Domnului, iar de atunci, cei doi sunt nedespărţiţi. Cumplita veste despre boala Dianei l-a lovit pe Vlad ca un fulger şi, în acel moment, s-a hotărât să facă până şi imposibilul pentru ca iubita lui să trăiască. Aşa a luat naştere campania „Vocile dau viaţă“, din iubire, solidaritate şi o prietenie strâns legată de lanţurile unei suferinţe. Cu toţii, foşti concurenţi la „Vocea României“ se vor lua de mână şi o vor susţine pe Diana. Vlad Simon, Cezar Dometi, Laura Gherescu, Camelia Sterea, Ciprian Teodorescu, Julye Mayaya şi trupa „Renegades“ vor urca pe scenele din toată ţara pentru ca Diana să-şi recapete zâmbetul. „După participarea de la Vocea României, viaţa mea ia o turnură extrem de amplă, iar această experienţă mi-a schimbat perspectiva asupra vieţii. În noaptea de Crăciun, am cunoscut-o pe Diana şi m-am îndrăgostit instantaneu. O fiinţă extrem de delicată, de graţioasă şi care impune respect. Vedeam ceva în privirea ei plăpândă, ceva ce mă frustra la maxim pentru că nu puteam desluşi mesajul pe care mai târziu avea să mi-l comunice: «Vlad… sunt pe moarte!»“, povesteşte tânărul.

Concert cu lacrimi

Spectacolul „Vocile dau viaţă“ a ajuns deja la Mediaş, la sfârşitul lunii aprilie, iar pe 21 mai, de la ora 19.00, Vlad şi colegii săi vor cânta la Sala Thalia din Sibiu. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0744/609975. Pe 31 mai, este programat un concert similar la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, iar în pregătire sunt câteva reprezentaţii la Arad, Târgovişte, Bistriţa, Cluj şi Bucureşti. Cazul este susţinut de Asociaţia M.A.M.E.

SMS sau donaţii în cont

Sibienii care doresc să o ajute mai mult pe Diana pot dona 2 euro cu un SMS la numărul 8826 (valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote; nu se percepe TVA). De asemenea, cei cu dare de mână au la dispozitie şi conturile: RO23BTRL03301201H76301XX (lei), respectiv RO59BTRL03304201H76301XX (euro). „Din puţin putem face, împreună, mult. Mai ales că este o luptă contracronometru, calculată în cea mai urâtă unitate de măsură, banii“, spun organizatorii evenimentului.

Vlad SIMON | muzician: „Vedeam ceva în privirea ei plăpândă, ceva ce mă frustra la maxim pentru că nu puteam desluşi mesajul pe care mai târziu avea să mi-l comunice: «Vlad… sunt pe moarte!»“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*