Vocea PNL Sibiu în Parlamentul European va fi Rareș Bogdan! (P)

PNL Sibiu, organizația care a dat cele mai bune rezultate pe plan național la alegerile prezidențiale din 2015, îl va avea pe Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL la europarlamentare, ca reprezentant la Bruxelles.

„Aprecierea colegilor din echipa națională este pe măsura rezultatelor PNL Sibiu. De aceea, președintele partidului și cel mai cunoscut apărător al principiilor democratice în lupta cu PSD, Rareș Bogdan, sunt astăzi aici, la început de drum, cu un angajament ferm: să fie vocea PNL Sibiu în Parlamentul European. Să fie sprijinul PNL Sibiu în mandatul următor în Parlamentul European: de la informații pentru comunitatea sibiană, colaborare, până la reprezentare. Această organizație știe foarte bine ce are de făcut în continuare: va da din nou președintele României, pe Klaus Iohannis. PNL Sibiu va fi un partener serios al conducerii PNL, al Președintelui, pentru că sibienii cred în Europa, cred în PNL Sibiu”, susține președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Credibilitatea României în Europa depinde de rezultatul alegerilor din luna mai!

Importanța alegerilor europarlamentare a fost subiectul principal al întâlnirii președintelui Ludovic Orban și a lui Rareș Bogdan, candidatul PNL pentru Parlamentul European cu liberalii sibieni. Peneliștii au subliniat parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis, principalul garant al menținerii instituțiilor statului în parametri democratici: „Avem datoria față de români și față de președintele țării de a participa la aceste alegeri cu cei mai buni candidați! Și ne achităm de această datorie venind în fața oamenilor cu specialiști în domenii cheie, cu oameni cu experiență, cu profesioniști care au demonstrat că respectă valorile europene și liberale. Credibilitatea României în Europa depinde de rezultatul alegerilor din luna mai!”, a spus la Sibiu, Ludovic Orban.

Performanță a liberalilor români în Europa: negociatori ai bugetului european

Partidul Național Liberal consideră că un vot în favoarea PNL este cel mai bun semnal că românii nu mai tolerează minciuna și amatorismul, că nu tolerează corupția, indiferent cum ar denumi-o cei care au de-a face cu ea și că văd viitorul împreună cu țările europene, gândind la fel și promovând aceleași idei și nu departe de toate acestea. De aceea, Rareș Bogdan are un rol important, de fapt o continuare a celui asumat public, la televizor: lupta împotriva acelora care îi fac complici pe români cu penalii. „Liberalii noștri au obținut programe și fonduri europene în domenii importante accesibile și accesate în România în agricultură, energie, transporturi, educație, telecomunicații și comerț. Colegul nostru Siegfried Mureșan a fost negociator șef pentru Bugetul Uniunii și s-a luptat pentru toate acestea. Tot liberalii noștri au susținut candidatul român la șefia Parchetului European atunci când în țară PSD trăgea sfori împotriva sa, tot  liberalii români au dat primul președinte al uneia dintre cele mai importante comisii a Parlamentului European (Comisia pentru Mediu, Sănătate Publică și Sănătate Alimentară – Adina Vălean), liberalii au susținut în Parlamentul European eliminarea roaming-ului, a spus Raluca Turcan.

Liberalii participă la alegerile europarlamentare cu o listă deschisă de Rareș Bogdan și pe care se află Siegfried Mureșan, Mircea Hava, primarul din Alba Iulia – oraș campion la atragerea de fonduri UE -, Adina Vălean, Vasile Blaga, Dan Motreanu, Cristian Bușoi și alți candidați cu experiență în domenii cheie pentru România europeană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*