Volei Alba Blaj – Volero Zurich, miercuri în Sala Transilvania

Una dintre cele mai bogate şi puternice echipe de volei feminin din lume, Volero Zurich, vine la Sibiu. Campioana Elveţiei este următorul adversar al campioanei României, Volei Alba Blaj, în Grupa B a Ligii Campionilor. Meciul, care va conta pentru etapa a treia, se va disputa miercuri, 25 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Transilvania. Intrarea este liberă.

Partida cu Volero Zurich este prefaţată de antrenorul principal al campioanei României, Darko Zakoc: „Meciul cu Volero Zurich trebuie să fie o plăcere pentru noi, nu suntem favoriţi, vom intra în acest joc fără presiune, la fel cum a fost cu Dinamo Moscova şi Dinamo Krasnodar, echipa are calitate şi acest lucru trebuie confirmat pe teren. Volero Zurich este una dintre echipele favorite la calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, din păcate a pierdut meciul cu Dinamo Moscova, scor 2-3, şi va veni la Sibiu să joace cu multă atenţie, foarte motivată şi va fi şi mai greu pentru noi. Noi trebuie să oferim cea mai puternică rezistenţă posibilă.”
Pe ultimul loc
Înaintea acestei etape de Liga Campionilor, Volei Alba Blaj ocupă ultimul loc în grupă, fără nici un punct, în timp ce campioana Elveţiei se află pe poziţia a doua, cu 4 puncte acumulate. Lider este Dinamo Moscova, campioana Rusiei acumulând, după disputarea a două etape, 5 puncte.
În cadrul Grupei B a Ligii Campionilor la volei feminin, Volei Alba Blaj a întâlnit, la Sibiu, Dinamo Krasnodar, scor 1-3, pe 11 ianuarie, şi va mai juca, în afara partidei cu Volero Zurich, cu Dinamo Moscova, pe 28 februarie 2017. Şi acest meci va începe la ora 18.00, iar intrarea generală este liberă.
Sibienii care vor vor să asiste la un spectacol sportiv de cel mai înalt nivel sunt aşteptaţi la Sala Transilvania din Sibiu, pentru a susţine campioana din “Mica Romă”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*