Votul în programul de bugetare participativă a fost amânat

Prima etapă de vot a proiectelor depuse în programul de bugetare participativă va începe marți, 22 octombrie, cu o zi mai târziu față de calendarul anunțat inițial.Sibienii au depus 141 de proiecte în cadrul celei de-a doua ediții a programului de bugetare participativă organizat de Primăria Sibiu. Proiectele s-au depus în perioada 1-22 septembrie, iar în perioada 23 septembrie – 21 octombrie, echipa din Primărie analizează proiectele depuse pe criterii de eligibilitate tehnică, financiară și juridică. Proiectele declarate eligibile vor fi afișate pe platforma programului începând de marți, 22 octombrie, ora 8.00.

foto: Răzvan Negru

„Atunci va începe și prima etapă de vot, care s-a decalat cu o zi, pentru a da timp echipei Primăriei să analizeze cu rigurozitate proiectele depuse. Anunțată inițial să înceapă luni, 21 octombrie, prima etapă de vot a proiectelor va începe doar marți, 22 octombrie și va rămâne deschisă până în 1 noiembrie pentru ca sibienii să poată vota proiectele pe care le consideră cele mai benefice pentru oraș sau pentru zona căreia îi sunt destinate”, anunță municipalitatea sibiană, într-un comunicat.

Pentru a putea vota aceste proiecte, cei interesați trebuie să creeze un cont pe platformă, completând un formular foarte simplu, cu câteva date.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*