Vremea rea amână evenimentele programate pentru astăzi și pentru mâine din Muzeul ASTRA

Reprezentanții Muzeului ASTRA au anunțat că, din cauza condițiilor meteo, o serie de evenimente care ar fi trebuit să se desfășoare astăzi și mâine în muzeul în aer liber vor fi repreogramate.

Astfel, vor fi reprogramate pentru sâmbătă, 24 septembrie ”Răsună Dumbrava!” , care era programat inițial pentru astăzi, Atelierele gastronomice de la Târgul de țară, Atelier ,,Lemn. Frumos. Muzeul ASTRA. Să dăm frumusețe lemnului!” și „Grădina lemnului” – atelier pentru realizare instrumentar de grădină urbană – sisteme de depozitare, germinare a plantelor în spațiile neconvenționale.
Singurul eveniment care se va desfășura sub program normal & condiții normale este  ”Din casa dogarului” – atelier pentru realizare mobilier de păstrare/depozitare a resurselor de hrană. Acesta se va desfășura astăzi și mâine, uzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, Gospodăria din Goiești-Vidra (Crângul din Apuseni) & Târgul de Țară. Atelierul se desfășoară în cadrul Proiectului cultural „Animă ASTRA”, cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022.
Reprezentanții CNM Astra vor reveni, pe parcursul săptămânii viitoare, cu detalii despre programul evenimentelor reprogramate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*