Vreți să vedeți ce schimbări FĂRĂ PRECEDENT au fost în Europa?

În perioada 17 iulie-4 septembrie sunteți invitați la o expoziție în aer liber care prezintă schimbările fără precedent care au avut loc în Europa în perioada 1918–1923.
În fața magazinului Dumbrava, vor fi prezente peste 200 de piese de material arhivistic – fotografii, documente, filme, hărți, precum și mărturii individuale prezentate într-un mod interactiv.
Parte a unui turneu internațional, expoziția „După Marele Război. O nouă Europă 1918–1923” prezintă sintetic începuturile tumultuoase ale perioadei interbelice, accentuând evoluțiile din istoria Europei Centrale și de Est. Evenimentul este realizat de Rețeaua Europeană Memorie și Solidaritate în cooperare cu un cerc internațional de istorici.
Până acum lucrările au fost expuse la Praga (Cehia), Sarajevo (Bosnia-Herzegovina), Bratislava (Slovacia), Verdun (Franța), Berlin, Weimar și Darmstadt (Germania), Viena (Austria), Kaunas și Vilnius (Lituania), Tallinn (Estonia), Dublin (Irlanda) și în orașele poloneze Wrocław, Cracovia, Varșovia, Poznań și Lublin.
Mai multe informații despre proiect și turneul internațional puteți găsi pe: www.enrs.eu/afterthegreatwar.
Catalogul expoziției este accesibil în limbile engleză și poloneză.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*